Toepassingen


Om een ruimte goed te verlichten is het belangrijk om naar de functie van de ruimte te kijken. Een kantoor of klaslokaal waar geconcentreerd gewerkt moet worden vraagt om een andere manier van verlichten als een showroom of een winkel waarin de getoonde producten goed gepresenteerd moeten worden. Kies hieronder het segment waaronder uw bedrijf het beste valt en lees meer wat goed licht voor u kan betekenen.


Kantoor

Grammi LED inlegarmatuur

Goed licht ondersteunt een productieve werkdag

Goede verlichting op kantoor draagt bij aan een werkomgeving waarin uw medewerkers geconcentreerd en energiek aan het werk kunnen. De juiste lichttemperatuur, lichtsterkte en de selectie van de armaturen hebben een positieve invloed op de prestaties van uw personeel.

Lees meer

Onderwijs

Grammi LED inlegarmatuur

Een prettige leeromgeving met behulp van goed licht

De omgeving waarin leerlingen werken is van grote invloed op hun prestaties. Goed licht helpt daarbij. De juiste lichttemperatuur, lichtsterkte en selectie van armaturen zorgt voor een goed verlicht klaslokaal en geeft leerlingen meer concentratie, energie en rust.

Lees meer

Industrie

Grammi LED inlegarmatuur

Geconcentreerd en energiek aan het werk met goed licht

Werknemers die meer energie hebben, zich beter kunnen concentreren en daardoor minder fouten maken. Goed licht en goed zicht verhoogt de productiviteit van uw personeel en vermindert fouten in de productieomgeving.

Lees meer

Retail

Grammi LED inlegarmatuur

Goed licht creërt de juiste sfeer om te shoppen

Een sfeer die passanten uitnodigt om binnen te komen en te blijven. En producten die door het juiste licht op de beste manier gepresenteerd worden. Goed licht heeft de detailhandel veel te bieden.

Lees meer

Sport

Grammi LED inlegarmatuur

Goed licht voor sporters en toeschouwers

Goed verlichte sportfaciliteiten zijn bevorderlijk voor de prestaties van sporters en het plezier van toeschouwers. Door de faciliteit goed en gelijkwaardig te verlichten kunnen de gebruikers zich concentreren op de sport.

Lees meer

Horeca

Grammi LED inlegarmatuur

Creëer een uitnodigende sfeer met goed licht

De juiste verlichting helpt bij het creëren van de juiste sfeer in uw bedrijf. Zo creëert warm licht een uitnodigende atmosfeer waarin bezoekers tot rust komen en kunnen genieten van een gezellig verblijf.

Lees meer

Overig

Grammi LED inlegarmatuur

Goed licht biedt elk bedrijf voordelen

Van zorginstellingen tot magazijnen. Goed licht biedt voordeel voor elk bedrijf en elk type ruimte. Licht is namelijk altijd van belang. En licht beïnvloedt altijd onze gemoedstoestand. Daarnaast biedt LED op meerdere manieren voordeel ten opzichte van conventionele verlichting.

Lees meer