Teckno LED Spot


Ideaal voor elke ruimte waar kleur belangrijk is

De Teckno LED spot is speciaal ontwikkeld voor omgevingen waarin de kleurweergave in de omgeving en de tentoongestelde producten belangrijk zijn. Denk hier bijvoorbeeld aan musea, aterliers, kledingzaken of designzaken. Het licht van de Teckno biedt een perfecte helderheid en een neutrale belichting.


De Teckno LED Spot biedt een perfecte helderheid en neutrale belichting. Dit zorgt ervoor dat het licht geen invloed heeft op de kleuren in de ruimte en de inhoud van die ruimte. Dit maakt het armatuur uitermate geschikt voor musea, ateliers, designzaken en kledingzaken. Want licht dat de kleurweergave van de kleding in uw kledingwinkel of de schilderijen in uw museum beïnvloedt is niet gewenst.

De Teckno kan in elke ruimte geplaatst worden. Standaard heeft de spot een aluminium kleur, maar het armatuur kan in elke RAL kleur geleverd worden zodat het armatuur bij uw specifieke huisstijl of interieurkleur past.

De spots zijn 360 graden draaibaar en daarnaast kantelbaar. Zo kunnen uw producten perfect belicht worden. Daarnaast kan de pendellengte van het armatuur op de gewenste lengtemaat geleverd worden.

De armaturen kunnen gemonteerd worden in een kabelgoot, waar ook de drivertechnologie in kan worden geplaatst. Ook kunnen de armaturen eenvoudig in een systeemplafond geplaatst worden. Dan komt de drivertechnologie boven het plafond te liggen.


Voordelen van de Teckno

  • Neutrale belichting voor natuurlijke kleurweergave
  • Leverbaar in elke gewenste RAL kleur
  • Horizontaal 360 graden draaibaar, verticaal kantelbaar
  • Leverbaar met verschillende lichttemperaturen
  • Leverbaar in verschillende lichtsterktes
  • Vijf jaar garantie

Specificaties

Afmetingen Volgt snel
Lichttemperatuur 2200K, 2700K, 3000K, 4000K of 5000K
Branduren 80.000+ uur
Energieverbruik Volgt snel
Garantie 5 jaar op de LED module

Productinformatie

Download hieronder het productinformatieblad van de Teckno.

Het productinformatieblad van de Teckno volgt snel.


Projecten

Hieronder vindt u enkele projecten waar de Downlighter is gebruikt


InFession - Kleine Kerkstraat Leeuwarden

Neutrale belichting in een kledingzaak is erg belangrijk. Want verkeerd licht in een winkel kan de kleurweergave van kleding beïnvloeden. Zo kan de kleur van de kleding in de winkel anders overkomen dan buiten de winkel.

Lees meer