Studio Hup

Geplaatst op 11 juli 2019 door Vincent Adema


Studio Hup aan de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden

Gelegen in de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden bevindt zich sinds kort Studio Hup. In dit karakteristieke pand vind je op de begane grond damesmodezaak InFession. InFession is een aantal jaar geleden verlicht door IdFrm.

In deze prachtige, authentieke ruimte werken Erik en Sven aan het interieurontwerp van woningen, kantoren en horecagelegenheden. Met twee digitale werkplekken, klassieke tekentafels, een retro platenspeler en een uitstekend koffieapparaat combineren ze moderne technologie en kennis met tijdloze attributen en principes. De circulaire gedachte viert hier hoogtij.

IdFrm werkt op projectbasis samen met Studio Hup en heeft de verlichting voor de studio geleverd. Er is gekozen voor het Lucienne pendelarmaturen, armaturen die zorgen voor een goed verlichte werkruimte zonder lichthinder. Het armatuur bevat namelijk reflectoren(louvres) en een diffuser, waardoor het licht alleen komt waar het nodig is. Dit is extra belangrijk voor ruimtes waar met schermen gewerkt wordt.

Studio Hup aan de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden Studio Hup aan de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden Studio Hup aan de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden

Wilt u weten wat goed licht voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag over de besparingen die LED verlichting opleveren door het lage energieverbruik en de lange levensduur, hoe LED helpt bij uw duurzaamheidsdoelen en hoe goed licht uw bedrijf verder helpt.

Neem contact met ons op