Sporthalverlichting

Goede sporthalverlichting is bevorderlijk voor de prestaties van sporters en het plezier van toeschouwers. Door de faciliteit goed en gelijkwaardig te verlichten, kunnen de gebruikers zich concentreren op de sport.

Voor elke toepassing een licht

Goed sporthalverlichting is van groot belang in sportfaciliteiten. Door de armaturen juist te positioneren, een goede kleurtemperatuur en lichtsterkte te kiezen zal de ruimte goed en gelijkwaardig verlicht zijn. Hierdoor zijn er geen hinderlijke verschillen in licht of reflecties van licht. Daarnaast is het voor toeschouwers ook prettiger om te kijken naar een sportwedstrijd in een goed en gelijkwaardig verlichte zaal. Dit bevordert de tevredenheid van de atleten en te toeschouwers.

IdFrm kan uw sportfaciliteiten helpen aan het juiste licht. Door te kijken naar de verschillende evenementen die plaatsvinden in uw faciliteiten en de verschillende sporten die beoefend worden kan IdFrm een lichtplan maken dat precies aansluit op de diverse sportbelevingen. Door verschillende lichtscenes te programmeren in Dali kunt u met een enkele lichtapplicatie verschillende lichtstanden toepassen. Dit door middel van een eenvoudige druk op het bedieningspaneel. Zo sluit het licht aan op de multifunctionaliteit van de faciliteiten van uw vereniging.

De voordelen van goed licht houden hier niet op. Want IdFrm haar lichtbronnen maken gebruik van de meest moderne technologie op het gebied van LED licht. En dat brengt extra voordelen met zich mee. Zo gaat LED veel langer mee dan conventionele verlichting. Onze armaturen gaan minimaal 50.000 tot wel 100.000 branduren mee. Dat betekent dat de verlichting jaren meegaat en dat u veel minder kwijt bent aan service- en onderhoudskosten. U hoeft immers niet elk jaar of elke paar jaar alle lichtbronnen te vervangen. Daarnaast gebruikt LED tot wel 70% minder energie dan conventionele verlichting. Op deze manier bespaart u flink op uw energierekening en draagt uw verlichting bij aan een beter milieu.

Goed licht heeft uw vereniging veel te bieden

Goed licht voor sporters en toeschouwers

De beste manier om te zien hoe goed licht uw vereniging vooruit kan helpen is het bekijken van verenigingen die u voorgegaan zijn. IdFrm heeft in de afgelopen jaren meerdere verenigingen geholpen aan licht dat precies past bij de verschillende manieren waarop de faciliteiten gebruikt worden.

Projecten

Bij IdFrm werken we al jaren om verschillende typen panden en bedrijven aan goed licht te helpen. Lees hieronder meer over enkele van onze projecten en wat voor voordelen deze bedrijven hebben bereikt met behulp van onze lichtoplossingen.

sporthal verlichting

Princenhofschool Leeuwarden

De Princenhofschool in Leeuwarden is volledig voorzien van LED verlichting van IdFrm. Dit geldt niet alleen voor de klaslokalen en kantines, maar ook voor de sportruimtes van de school. Met behulp van de Grammi inlegarmaturen zijn de sportruimtes tijdens elk tijdstip goed, gelijkmatig en plezierig verlicht.

ENDLESS Light

is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten. 

LED them Shine

Led them Shine is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten.

Laat je naam en email achter en bekijk het magazine!