Sportfaciliteiten


Goed licht voor sporters en toeschouwers

Goed verlichte sportfaciliteiten zijn bevorderlijk voor de prestaties van sporters en het plezier van toeschouwers. Door de faciliteit goed en gelijkwaardig te verlichten kunnen de gebruikers zich concentreren op de sport.


Goed licht is van groot belang in sportruimtes. Door de juiste armaturen en lichttemperaturen te kiezen zal de volledige ruimte goed en gelijkwaardig verlicht zijn. Hierdoor zijn er geen hinderlijke verschillen in licht of reflecties van licht. Daarnaast is het voor toeschouwers ook prettiger om te kijken naar een sportwedstrijd in een goed en gelijkwaardig verlichte zaal. Dit bevordert de tevredenheid van de atleten en te toeschouwers.

IdFrm kan uw sportfaciliteiten helpen aan het juiste licht. Door te kijken naar de verschillende evenementen die plaatsvinden in uw faciliteiten en de verschillende sporten die beoefend worden kan IdFrm een lichtplan maken dat precies aansluit op de verschillende doeleinden. Op deze manier kunt u met een enkele lichtoplossing verschillende lichtstanden toepassen met een enkele druk op het bedieningspaneel. Zo sluit het licht aan op de multifunctionaliteit van de faciliteiten van uw vereniging.

De voordelen van goed licht houden hier niet op. Want IdFrm haar lichtbronnen maken gebruik van de meest moderne technologie op het gebied van LED licht. En dat brengt extra voordelen met zich mee. Zo gaat LED veel langer mee dan conventionele verlichting. Onze armaturen gaan minimaal 80.000 branduren mee. Dat betekent dat de verlichting jaren meegaat en dat u veel minder kwijt bent aan service- en onderhoudskosten. U hoeft immers niet elk jaar of elke paar jaar alle lichtbronnen te vervangen. Daarnaast gebruikt LED tot wel 70% minder energie dan conventionele verlichting. Op deze manier bespaart u flink op uw energierekening en draagt uw verlichting bij aan een beter milieu.


Goed licht heeft uw vereniging veel te bieden

  • Goed licht creĆ«ert een prettige omgeving voor sporters en toeschouwers
  • Moderne lichtaansturing laat u het licht gemakkelijk aanpassen naar de huidige functie van de ruimte
  • Verlichting op basis van LED gaat vele jaren mee zonder dat het vervangen moet worden
  • LED verlichting gebruikt tot 70% minder energie
  • Vijf jaar garantie
  • Zo bent u minder kwijt aan energie en draagt u bij aan een schoner milieu

Endless Light

Goed licht in de praktijk


De beste manier om te zien hoe goed licht uw vereniging vooruit kan helpen is het bekijken van verenigingen die u voorgegaan zijn. IdFrm heeft in de afgelopen jaren meerdere verenigingen geholpen aan licht dat precies past bij de verschillende manieren waarop de faciliteiten gebruikt worden.


Princenhofschool Leeuwarden

Princenhofschool Leeuwarden, verlicht door IdFrm LED Verlichting

De Princenhofschool in Leeuwarden is volledig voorzien van LED verlichting van IdFrm. Dit geldt niet alleen voor de klaslokalen en kantines, maar ook voor de sportruimtes van de school. Met behulp van de Grammi inlegarmaturen zijn de sportruimtes tijdens elk tijdstip goed en plezierig verlicht.

Lees meer