Specials

Een uniek armatuur dat past bij uw pand

neem contact op

Presenteer uw idee, en wij nemen het mee!

Soms bent u op zoek naar iets dat precies aansluit bij de rest van het ontwerp van uw pand. Iets dat u nergens kunt vinden. In dat geval kan een samenwerking met IdFrm voor een special van pas komen.

Wat is er mogelijk?

Specials zijn armaturen die wij samen met onze klanten en eventuele andere partijen maken. En met de ontwikkelingen op het gebied van LED zijn de mogelijkheden eindeloos. Want waar je vroeger vaak afhankelijk was van de vorm van bestaande lichtbronnen (zoals TL buizen of gloei- en spaarlampen), is de vorm van een lichtbron van LED bijna nooit een probleem.

Neem contact op

Samen sterker!

Zo hebben we met De Ikker, de Protestanse Gemeente in Burgum, een prachtig armatuur ontworpen en voorzien van LED. Dit cirkelvormige armatuur bevat over de volledige binnenkant een LED strip.

Voor nieuwe en oude ontwerpen

Ook is het vaak mogelijk om uw bestaande armaturen om te bouwen naar LED. Wellicht heeft u al enkele unieke armaturen in uw pand hangen die u eigenlijk niet wilt vervangen. In dat geval kan het voordelig zijn om te kijken of de armaturen omgebouwd kunnen worden naar LED. In dit geval kijken we naar de functie van het armatuur en wat voor lichtbron er momenteel in zit. We zullen dan kijken of het mogelijk is om het armatuur om te bouwen naar LED. Hierdoor behoudt u uw bestaande armatuur en heeft u toch de voordelen van LED verlichting, zoals een laag energieverbruik en een lange levensduur.

Wilt u meer informatie over het ontwerpen van een special?