Sectoren

Voor elke ruimte een bijpassend licht

 

Onderwijs

Goed licht voor sterk onderwijs

Met goed licht verhoog je de concentratie, kun je leerlingen beter laten presteren op school en werknemers productiever laten werken op kantoor. Hoe je dat realiseert? Daar hebben wij verstand van.

Kantoor

Goed licht ondersteunt een productieve werkdag

Goede verlichting op kantoor draagt bij aan een werkomgeving waarin uw medewerkers geconcentreerd en energiek aan het werk kunnen. De juiste lichttemperatuur, lichtsterkte en de selectie van de armaturen hebben een positieve invloed op de prestaties van uw personeel.

Horeca

Creëer een uitnodigende sfeer met goed licht

De juiste verlichting helpt bij het creëren van de juiste sfeer in uw bedrijf. Zo creëert warm licht een uitnodigende atmosfeer waarin bezoekers tot rust komen en kunnen genieten van een gezellig verblijf.

Sport

Goed licht voor sporters en toeschouwers

Goed verlichte sportfaciliteiten zijn bevorderlijk voor de prestaties van sporters en het plezier van toeschouwers. Door de faciliteit goed en gelijkwaardig te verlichten kunnen de gebruikers zich concentreren op de sport.

Retail

Goed licht creërt de juiste sfeer om te shoppen

Een sfeer die passanten uitnodigt om binnen te komen en te blijven. En producten die door het juiste licht op de beste manier gepresenteerd worden. Goed licht heeft de detailhandel veel te bieden.

Industrie

Geconcentreerd en energiek aan het werk met goed licht

Werknemers die meer energie hebben, zich beter kunnen concentreren en daardoor minder fouten maken. Goed licht en goed zicht verhoogt de productiviteit van uw personeel en vermindert fouten in de productieomgeving.

Overig

Goed licht biedt elk bedrijf voordelen

Van zorginstellingen tot magazijnen. Goed licht biedt voordeel voor elk bedrijf en elk type ruimte. Licht is namelijk altijd van belang. En licht beïnvloedt altijd onze gemoedstoestand. Daarnaast biedt LED op meerdere manieren voordeel ten opzichte van conventionele verlichting.

ENDLESS Light

is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten. 

LED them Shine

Led them Shine is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten.

Laat je naam en email achter en bekijk het magazine!