Anderhalve meter afstand houden met de SDbar

Geplaatst op 4 mei 2020 door Vincent Adema


De SDbar van IdFrm en Heb-IT

Na bijna twee maanden van intelligente lockdown gaan we langzaam naar een intelligente open up van de samenleving. Voorzichtig terug naar werk, school en andere plaatsen terwijl we de anderhalve meter in acht nemen.

Maar anderhalve meter inschatten is niet altijd even makkelijk. En in de drukte staan we soms niet stil bij de afstand die we moeten houden. Daarom hebben wij, in samenwerking met Heb-It, de SDbar (Social Distancing bar) ontwikkeld. Deze stijlvolle gadget kun je overal neerzetten en werkt zeer gemakkelijk. Wanneer het apparaat ingeschakeld is brandt het licht groen, totdat de persoon die er op af loopt te dichtbij komt. Vanaf dat moment brandt het licht rood. Op deze manier wordt de bezoeker op een subtiele manier herinnerd aan het in acht nemen van de anderhalve meter afstand. Simpel en veilig.

De SDbar is vanaf 11 mei beschikbaar en via de website kun je vanaf nu een pre-order plaatsen voor een van de eerste exemplaren.

Voor meer informatie, kijk op de website van SDbar


Wilt u weten wat goed licht voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag over de besparingen die LED verlichting opleveren door het lage energieverbruik en de lange levensduur, hoe LED helpt bij uw duurzaamheidsdoelen en hoe goed licht uw bedrijf verder helpt.

Neem contact met ons op