Retailverlichting

Retailverlichting. Een sfeer die passanten uitnodigt om binnen te komen en te blijven. En producten die door het juiste licht op de beste manier gepresenteerd worden. Goed licht heeft de detailhandel veel te bieden.

retailverlichting

De juiste retailverlichting zorgt voor een prettige sfeer.

De juiste retailverlichting heeft een grote invloed op de sfeer die u creëert in een winkel. Daarnaast heeft de kleurtemperatuur (iets dat wij vaak zien als de kleur van het licht) invloed op de manier waarop wij kleuren zien. Zo kunnen kledingstukken er binnen anders uitzien dan buiten, net als dat ze er zomers anders uit kunnen zien dan in de winter.

Het juiste licht kan uw bedrijf verder helpen. Door voor goed licht te gaan dat altijd een plezierige en uitnodigende sfeer creëert, wat de licht- en weersomstandigheden buiten ook zijn. En door te kiezen voor retailverlichting die ervoor zorgt dat de kleuren van uw producten zo natuurgetrouw gepresenteerd worden. Zo krijgen uw klanten een goed idee van hoe de producten er echt uit zien.

Als IdFrm helpen we al jaren bedrijven aan goed licht. Ook in de detailhandel. We kunnen u helpen aan retailverlichting die de juiste sfeer creëert en dat uw producten neutraal verlicht. Dit doen we met lichtbronnen van LED op basis van de meest moderne techniek. En met moderne licht aansturingsmethodes, waarbij u met een enkele lichtoplossing verschillende lichtstanden kan creëren. Zo kunt u met een enkele druk op het bedieningspaneel de verlichting aanpassen aan de sfeer die u wilt creëren. Bijvoorbeeld een neutrale, goed verlichte stand voor een normale dag , een warme, gedimde sfeer op speciale avonden in uw winkel en een felle stand wanneer er opgeruimd en schoongemaakt wordt.

De voordelen van goed licht houden hier niet op. Want IdFrm haar lichtbronnen maken gebruik van de meest moderne technologie op het gebied van LED licht. En dat brengt extra voordelen met zich mee. Zo gaat LED veel langer mee dan conventionele verlichting. Onze armaturen gaan minimaal 50.000 tot wel 100.000 branduren mee. Dat betekent dat de verlichting jaren meegaat en dat u veel minder kwijt bent aan service- en onderhoudskosten. U hoeft immers niet elk jaar of elke paar jaar alle lichtbronnen te vervangen. Daarnaast gebruikt LED tot wel 70% minder energie dan conventionele verlichting. Op deze manier bespaart u flink op uw energierekening en draagt uw verlichting bij aan een beter milieu.

Goed licht creëert de juiste sfeer om te shoppen:

Goed licht creërt de juiste sfeer om te shoppen

De beste manier om te zien hoe goed licht uw bedrijf vooruit kan helpen is het bekijken van bedrijven die u voorgegaan zijn. IdFrm heeft in de afgelopen jaren meerdere retail bedrijven geholpen om het licht in dienst te stellen van hun bedrijfsdoelen.

Projecten

Bij IdFrm werken we al jaren om verschillende typen panden en bedrijven aan goed licht te helpen. Lees hieronder meer over enkele van onze projecten en wat voor voordelen deze bedrijven hebben bereikt met behulp van onze lichtoplossingen.

Van der Gang Trouwkamer Dokkum

Bij het project Van der Gang Trouwkamer hadden we twee belangrijke doelen. Ten eerste moest de verlichting de kleding in de winkel op een neutrale manier belichten, zodat de kleuren natuurgetrouw gepresenteerd konden worden. Daarnaast was het van belang om een uitnodigende sfeer te creëren. Dat is gelukt. De Trouwkamer is dé plek voor iedere aanstaande bruidegom waar hij vakkundig wordt geholpen om de mooiste outfit aan te schaffen voor de belangrijkste dag van zijn leven.

ENDLESS Light

is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten. 

LED them Shine

Led them Shine is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten.

Laat je naam en email achter en bekijk het magazine!