Producten


Hieronder vindt u een overzicht van de armaturen die door IdFrm zelf zijn ontworpen. De projecten die IdFrm uitvoert maken vaak volledig gebruik van de armaturen die door onszelf ontworpen en geproduceerd zijn. Naast een aantal lijnen met standaard armaturen ontwerpen we graag armaturen op maat. Deze kunt u terugvinden onder de knop Specials. Deze armaturen worden op basis van de wens van klant of het ontwerp van de designer voorzien van LED en zijn wanneer gewenst alleen terug te vinden in uw bedrijf.


Grammi

Grammi LED inlegarmatuur

Slank LED inlegarmatuur voor systeemplafonds

De Grammi is de moderne, stijlvolle en energiezuinige vervanger van de traditionele TL-lamp. Inlegarmaturen vormen vaak de basis van verlichting in kantoren, onderwijsinstellingen en productieruimtes. De Grammi is de perfecte oplossing voor elke ruimte met een systeemplafond.

Lees meer

Elina

Elina LED Pendelarmatuur

Stijlvol LED Pendelarmatuur

De Elina is een stijlvol en energiezuinig pendelarmatuur op basis van LED technologie. Een modern armatuur dat elke ruimte direct, indirect of tegelijkertijd op beide manieren verlicht. Daarnaast is het door het moderne ontwerp een prachtige toevoeging in elke ruimte.

Lees meer

Downlighter

LED Downlighter

Veelzijdige en energiezuinige LED spot

De Downlighter is makkelijk te monteren en kan bijna overal toegepast worden. De te monteren lichtbron is altijd van LED en biedt vele mogelijkheden qua lichttemperatuur en lichtsterkte.

Lees meer

Teckno

TECKNO LED Spot

Ideaal voor elke ruimte waar kleur belangrijk is

De Teckno LED spot is speciaal ontwikkeld voor omgevingen waarin de kleurweergave in de omgeving en de tentoongestelde producten belangrijk zijn. Denk hier bijvoorbeeld aan musea, aterliers, kledingzaken of designzaken. Het licht van de Teckno biedt een perfecte helderheid en een neutrale belichting.

Lees meer

Specials

Speciale LED armaturen van IdFrm

Een uniek armatuur voor uw bedrijf

IdFrm biedt de mogelijkheid om armaturen op maat te ontwerpen. In samenwerking met klanten of externe designers ontwerpen we een armatuur dat perfect aansluit op uw wensen en uw smaak.

Lees meer