Pluglight

Geplaatst op 30 maart 2018 door Vincent Adema


De Pluglight is in samenwerking met Atelier ARI ontwikkeld.


Licht en oplaadpunt in een stijlvolle oplossing

In 2017 hebben we in samenwerking met Atelier ARI en Design Connectors gewerkt aan de Pluglight. De designers van Atelier ARI, Joyce de Grauw en Paul van de Berg, hebben het armatuur ontworpen. IdFrm heeft het armatuur technisch ontwikkeld en voorzien van een LED module. Design Connectors hebben hier ook ondersteuning geboden. Zo is dit volledig in Nederland ontworpen armatuur echt Dutch Design.De Pluglight is gemaakt van een doorzichtig acryl en een LED module die een diffuus licht geeft. Aan de onderkant van het blok zit een stopcontact. Omdat de lamp een kabel heeft die makkelijk te bewegen is, kunnen gebruikers het blok zo beetpakken om hun oplader in het stopcontact te steken.

Dit is ideaal voor plekken waar mensen werken en ontspannen. Zo kunt u bijvoorbeeld enkele Pluglights boven een grote werktafel installeren. Werknemers of bezoekers kunnen dan gemakkelijk hun laptop, tablet of smartphone opladen en inpluggen en zo werken zonder hinder van kabels.

De Pluglight is onder andere te koop via IdFrm en via Atelier ARI. Dit is tevens het bedrijf dat de Pluglight heeft ontworpen. Ook Design Connector heeft meegewerkt aan de Pluglight.


Heeft u ook een bijzonder ontwerp dat een lichtmodule nodig heeft? Of op een andere manier lichtadvies nodig?


Neem dan vrijblijvend contact met ons op. LED is de ideale lichtbron voor bijzondere ontwerpen. Door haar kleine formaat en lage energieverbruik kan LED in bijna elk ontwerp geplaatst worden. We spreken graag eens met u af om te kijken hoe we kunnen helpen.

Neem contact met ons op