Overige toepassingen


Goed licht biedt elk bedrijf voordelen

Van zorginstellingen tot magazijnen. Goed licht biedt voordeel voor elk bedrijf en elk type ruimte. Licht is namelijk altijd van belang. En licht beïnvloedt altijd onze gemoedstoestand. Daarnaast biedt LED op meerdere manieren voordeel ten opzichte van conventionele verlichting.


Licht beïnvloedt onze gemoedstoestand. Licht kan ervoor zorgen dat we ons energiek en geconcentreerd voelen en licht kan ervoor zorgen dat we ons ontspannen en sociaal voelen. Wat voor functies uw pand ook heeft, de juiste lichtoplossing zorgt ervoor dat de ruimte die functie beter kan vervullen.

Voor horecagelegenheden is warm en gedimd licht bijvoorbeeld vaak de juiste optie. Voor plekken waar vooral gewerkt wordt is een lichtere en intensere vorm van verlichting vaak beter. Het goede nieuws is dat u niet meerdere soorten verlichting hoeft aan te schaffen voor al deze functies. Met moderne licht aansturingsmethodes kunt u via een digitaal bedieningspaneel de juiste instelling kiezen die past bij de huidige functie van de ruimte. Zo kunt u met een enkele oplossing het licht zo instellen dat het altijd brengt wat u nodig heeft.

De voordelen van goed licht houden hier niet op. Want IdFrm haar lichtbronnen maken gebruik van de meest moderne technologie op het gebied van LED licht. En dat brengt extra voordelen met zich mee. Zo gaat LED veel langer mee dan conventionele verlichting. Onze armaturen gaan minimaal 80.000 branduren mee. Dat betekent dat de verlichting jaren meegaat en dat u veel minder kwijt bent aan service- en onderhoudskosten. U hoeft immers niet elk jaar of elke paar jaar alle lichtbronnen te vervangen. Daarnaast gebruikt LED tot wel 70% minder energie dan conventionele verlichting. Op deze manier bespaart u flink op uw energierekening en draagt uw verlichting bij aan een beter milieu.


Goed licht heeft uw bedrijf veel te bieden

  • Goed licht kan de concentratie en energie van bezoekers stimuleren
  • Daarnaast kan het ook een ontspannen en gemoedelijke atmosfeer creëren
  • Moderne lichtaansturing laat u het licht gemakkelijk aanpassen naar de huidige functie van de ruimte
  • Verlichting op basis van LED gaat vele jaren mee zonder dat het vervangen moet worden
  • LED verlichting gebruikt tot 70% minder energie
  • Vijf jaar garantie
  • Zo bent u minder kwijt aan energie en draagt u bij aan een schoner milieu

Endless Light

Goed licht in de praktijk


Bij IdFrm werken we al jaren om verschillende typen panden en bedrijven aan goed licht te helpen. Lees hieronder meer over enkele van onze projecten en wat voor voordelen deze bedrijven hebben bereikt met behulp van onze lichtoplossingen.


De Ikker - Burgum

De Ikker in Burgum, verlicht door IdFrm LED Verlichting

In het Friese Burgum kent iedere bewoner de Ikker. Hier worden sinds jaar en dag de kerkdiensten gehouden. En daarnaast is het een belangrijke ontmoetingsplaats voor iedereen in de regio.

Lees meer