Overig

Van zorginstellingen tot magazijnen.
Goed licht biedt voordeel voor elk bedrijf en elk type ruimte. 

Voor elke toepassing een licht

Licht beïnvloedt onze gemoedstoestand. Licht kan ervoor zorgen dat we ons energiek en geconcentreerd voelen en licht kan ervoor zorgen dat we ons ontspannen en sociaal voelen. Wat voor functies uw pand ook heeft, de juiste lichtoplossing zorgt ervoor dat de ruimte die functie beter kan vervullen.

Voor horecagelegenheden is warm en gedimd licht bijvoorbeeld vaak de juiste optie. Voor plekken waar vooral gewerkt wordt is een lichtere en intensere vorm van verlichting vaak beter. Het goede nieuws is dat u niet meerdere soorten verlichting hoeft aan te schaffen voor al deze functies. Met moderne licht aansturingsmethodes kunt u via een digitaal bedieningspaneel de juiste instelling kiezen die past bij de huidige functie van de ruimte. Zo kunt u met een enkele oplossing het licht zo instellen dat het altijd brengt wat u nodig heeft.

De voordelen van goed licht houden hier niet op. Want IdFrm haar lichtbronnen maken gebruik van de meest moderne technologie op het gebied van LED licht. En dat brengt extra voordelen met zich mee. Zo gaat LED veel langer mee dan conventionele verlichting. Onze armaturen gaan minimaal 50.000 tot wel 100.000 branduren mee. Dat betekent dat de verlichting jaren meegaat en dat u veel minder kwijt bent aan service- en onderhoudskosten. U hoeft immers niet elk jaar of elke paar jaar alle lichtbronnen te vervangen. Daarnaast gebruikt LED tot wel 70% minder energie dan conventionele verlichting. Op deze manier bespaart u flink op uw energierekening en draagt uw verlichting bij aan een beter milieu.

Goed licht heeft uw bedrijf veel te bieden:

Goed licht biedt veel voordelen

Van zorginstellingen tot magazijnen. Goed licht biedt voordeel voor elk bedrijf en elk type ruimte. Licht is namelijk altijd van belang. En licht beïnvloedt altijd onze gemoedstoestand. Daarnaast biedt LED op meerdere manieren voordeel ten opzichte van conventionele verlichting.

Projecten

Bij IdFrm werken we al jaren om verschillende typen panden en bedrijven aan goed licht te helpen. Lees hieronder meer over enkele van onze projecten en wat voor voordelen deze bedrijven hebben bereikt met behulp van onze lichtoplossingen.

De Ikker - Burgum

In het Friese Burgum kent iedere bewoner de Ikker. Hier worden sinds jaar en dag de kerkdiensten gehouden. En daarnaast is het een belangrijke ontmoetingsplaats voor iedereen in de regio.

ENDLESS Light

is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten. 

LED them Shine

Led them Shine is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten.

Laat je naam en email achter en bekijk het magazine!