Over IdFrm

Specialist in goed licht

IF You Want Good Light

Tientallen jaren ervaring met professionele verlichting

Bij IdFrm zijn we enthousiast over goed licht en de voordelen die goede verlichting met zich mee brengt. Sinds onze oprichting in 2011 werken we dan ook hard om bedrijven te helpen hun ruimtes goed te verlichten en zo mee te werken aan een ruimte die goed tot zijn recht komt. Of dit nou bereikt wordt door productieve en gelukkige werknemers in een kantoor of door tevreden bezoekers van een sfeervol theater.

Ons team heeft tientallen jaren ervaring in de professionele verlichtingswereld. Begonnen in de tijd van conventionele verlichtingsbronnen en de opkomst van nieuwe, innovatieve lichtbronnen als LED vanaf het begin meegemaakt bezitten wij de kennis om elke ruimte op maat te verlichten.


ROC Friese Poort Leeuwarden, het Centrum Duurzaam, verlicht door IdFrm

ROC Friese Poort Leeuwarden, het Centrum Duurzaam, verlicht door IdFrm


Goed licht, van plan tot levering

IdFrm helpt bedrijven van planning tot levering en kan ondersteuning bieden bij het vinden van de juiste installateur.

Om een ruimte goed te verlichten luisteren we eerst naar de wensen van de klant. We doen ons best om te begrijpen wat de klant wil en wat de functie is van het pand of de panden die verlicht moeten worden. Op basis hiervan ontwerpen we een lichtplan die de functies van de ruimte en de basisbeginselen van goed licht combineert. Met onze eigen LED armaturen en complementaire producten en diensten zorgen we ervoor dat uw ruimte het licht krijgt dat het verdient.