Het Nordwin College in Leeuwarden

Geplaatst op 1 februari 2018 door Vincent Adema


LED verlichting sluit uitstekend aan op het groene imago van het Nordwin College


Duurzaam licht voor de groenste school van Noord-Nederland

Het Nordwin College is een onderwijsinstelling voor VMBO-groen en MBO. Twee van de locaties in Leeuwarden hebben we in de afgelopen tijd stapsgewijs mogen verlichten.

Dit begon bij de locatie voor het VMBO Groen. Er was een interieurontwerp gemaakt om de ruimtes te renoveren en op basis hiervan moest ook de verlichting vernieuwd worden. IdFrm is op basis van de plannen een lichtplan gaan maken dat paste bij de wensen van de opdrachtgever. De verlichting moest niet te uitbundig zijn, maar vooral functioneel, energiezuinig en duurzaam. En zo is het dan ook ontworpen.

In de zomervakantie van 2016 is het tot uitvoering gekomen en is alles geïnstalleerd. Zo konden de leerlingen vanaf het nieuwe schooljaar genieten van hun nieuwe leeromgeving. En in de pauzes heerlijk loungen, ontspannen en lunchen in de nieuw verlichte kantine. In de lokalen en gangen zijn ook de nieuwe systeemplafonds voorzien van Grammi inlegarmaturen.


Het vier meter lange Elina pendelarmatuur is op maat gemaakt voor het Nordwin College

Het vier meter lange Elina pendelarmatuur is op maat gemaakt voor het Nordwin College


In 2017 hebben we de tweede locatie vernieuwd, namelijk een van de locaties waar beroepsopleidingen worden gegeven. Hier hebben we de kassen, de kantine en de keuken opnieuw verlicht. Hierbij is vooral gebruikt gemaakt van het Elina pendelarmatuur.

In de kantine hebben we een speciale versie van het Elina pendelarmatuur geproduceerd. De profielen in de kantine zijn met hun lengte van vier meter op maat gemaakt voor het Nordwin College.

Wilt u weten wat goed licht voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag over de besparingen die LED verlichting opleveren door het lage energieverbruik en de lange levensduur, hoe LED helpt bij uw duurzaamheidsdoelen en hoe goed licht uw bedrijf verder helpt.

Neem contact met ons op