Lichtplan


Een op maat gemaakt lichtplan voor uw bedrijf

Een lichtplan is een digitale uitwerking van het lichtadvies. Op basis van de informatie die we verzamelen tijdens onze kennismaking en de indeling van het te verlichten gebouw bouwt IdFrm een lichtplan in DIALux.


DIALux maakt het mogelijk om een blauwdruk te maken van de ruimte die verlicht moet worden. De oppervlakte van de ruimtes wordt in de software gezet. Op basis van de technische specificaties van de gekozen armaturen kan dan bepaald worden wat het lichtresultaat is in de ruimtes.

Wat is DIALux?

DIALux is de meest gebruikte software om licht in te plannen in enkele ruimtes, volledige verdiepingen of gebouwen of buitenscenes. Op basis van de gekozen lichtbron in de armatuur en de manier waarop het licht uit het armatuur komt berekent DIALux het effect van de gekozen verlichting in het te verlichten object.

Op deze manier bent u verzekerd van een goed lichtresultaat. Want DIALux zorgt ervoor dat we voor de aanschaf en installatie van de verlichting exact weten hoe elke vierkante meter verlicht is en hoe dit er uit komt te zien.

Een combinatie van kennis en ervaring

Bij IdFrm combineren we onze kennis en ervaring met de wensen van de opdrachtgever. Zo komen we tot een resultaat dat precies aansluit op de specificaties en functie(s) van de ruimte(s) en de wensen van de opdrachtgever en gebruiker.

IdFrm helpt bedrijven al jaren aan goed licht en heeft ook voor uw bedrijf een advies dat aansluit bij uw bedrijf.


Wilt u een op maat gemaakt lichtplan voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op