Design

De eigenschappen van de LED lichtbronnen maken het mogelijk om bijzondere vormen te creëren

Wees uniek, werk samen met lichtontwerpers

Samen een uniek armatuur ontwerpen

De eigenschappen van LED maken het mogelijk om de lichtbron in bijzondere ontwerpen te plaatsen. Conventionele verlichtingsbronnen waren qua formaat en vorm vaak minder flexibel dan LED verlichting. Door de LED als lichtbron te gebruiken zijn er qua formaat en vormgeving veel meer mogelijkheden. Zo past het nieuwe licht niet alleen qua sterkte maar ook qua uitstraling bij het interieur.

Circulair en duurzaam

Bedrijven die aandacht hebben voor duurzaamheid, zullen blij verrast zijn met de mogelijkheden die LED biedt. De LED module kan vaak worden aangepast op basis van het armatuur ontwerp. Dit biedt ook de mogelijkheid om een bestaand armatuur te upgraden en in te bouwen in armaturen voorzien van een TL-buis. In veel gevallen kunnen wij tegelijkertijd de koppeling met gecentraliseerde aansturing (DALI- protocol) maken. Geen verlies van materiaal, een hogere kwaliteitsbeleving en licht met een lager energieverbruik. 

IdFrm ondersteunt bedrijven en designers hierin graag. Door samen na te denken over het ontwerp komen we tot een uniek Design met LED technologie.

Pluglight ontwerp in samenwerking met Atelier Ari

In samenwerking met designers

LED als lichttoepassing biedt veel mogelijkheden. Zo kan LED door haar flexibele eigenschappen, in tegenstelling tot conventionele lichtbronnen, ook in organische designs worden toegepast. IdFrm werkt graag samen met designers, zodat uw ontwerp van de best mogelijke LED module wordt voorzien . 

Ideeën

Alles begint met een goed idee

Circulair

Upgraden van bestaande armaturen is mogelijk

Concept

Onze lichtontwerper werkt het eerste prototype uit

Resultaten

In samenwerking met de ontwerper maakt IdFrm het eindproduct