Kantoorverlichting

Goede kantoorverlichting draagt bij aan een werkomgeving waarin uw medewerkers geconcentreerd en energiek aan het werk kunnen. 

Voor elke toepassing een lichtontwerp

Een goede werkplek is belangrijk om prettig en productief te kunnen werken. Goed licht is van grote invloed op de kwaliteit van de werkplek. Want de juiste lichttemperatuur (iets wat wij zien als de kleur van het licht), de juiste sterkte van het licht en de manier waarop het licht schijnt hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand.

Zo toont wetenschappelijk onderzoek aan dat licht de concentratie en energie van de mensen in de ruimte positief beïnvloed. Dit betekent dat uw werknemers met behulp van goed licht productiever aan het werk zijn.

Licht dat de ideale werkomgeving creëert!

Bij IdFrm helpen we al jaren kantoren en andere werkruimtes aan goed licht. Licht dat helpt om de perfecte werkomgeving te creëren, wat voor taken uw werknemers ook uitvoeren. Hierbij kijken we naar hoe de verschillende ruimtes in uw gebouw gebruikt worden en of deze functie tijdens de dag veranderd. In zo’n geval maken we gebruik van moderne licht aansturingsmethodes, waarbij het licht met een druk op het bedieningspaneel aansluit op de huidige manier van werken.

Een moderne en energiebesparende techniek

De voordelen van goed licht houden hier niet op. Want IdFrm haar lichtbronnen maken gebruik van de meest moderne technologie op het gebied van LED licht. En dat brengt extra voordelen met zich mee. Zo gaat LED veel langer mee dan conventionele verlichting.

Zo gaan onze armaturen minimaal 50.000 tot wel 100.000 branduren mee. Dat betekent dat de verlichting jaren meegaat en dat u veel minder kwijt bent aan service- en onderhoudskosten. De verlichting hoeft namelijk niet elk jaar vervangen te worden. Daarnaast gebruikt LED tot wel 70% minder energie dan conventionele verlichting. Op die manier bespaart u flink op uw energierekening en draagt uw verlichting ook nog bij aan een beter milieu (MVO; Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

Goede kantoorverlichting heeft uw bedrijf veel te bieden:

Goede kantoorverlichting ondersteunt een productieve werkdag

Goede kantoorverlichting draagt bij aan een werkomgeving waarin uw medewerkers geconcentreerd en energiek aan het werk kunnen. De juiste lichttemperatuur, lichtsterkte en de selectie van de armaturen hebben een positieve invloed op de prestaties van uw personeel.

Projecten

Bij IdFrm werken we al jaren om verschillende typen panden en bedrijven aan goed licht te helpen. Lees hieronder meer over enkele van onze projecten en van welke voordelen zij konden profiteren door middel van van onze lichtoplossingen.

Woningbouwvereniging Parteon Wormerveer

Dit monumentale pand, een voormalige Cacaofabriek, is voorzien van LED-technologie van IdFrm. In de kantoren zijn de Elina hanglampen met direct en indirect licht geplaatst. De wandarmaturen op de kolommen zijn omgebouwd van gasontladingstechniek naar LED. Het energieverbruik van de verlichting is 50% omlaag gegaan door de speciaal ontwikkelde IdFrm LED pcb's.

ENDLESS Light

is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten. 

LED them Shine

Led them Shine is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten.

Laat je naam en email achter en bekijk het magazine!