Kantoren


Goed licht ondersteunt een productieve werkdag

Goede verlichting op kantoor draagt bij aan een werkomgeving waarin uw medewerkers geconcentreerd en energiek aan het werk kunnen. De juiste lichttemperatuur, lichtsterkte en de selectie van de armaturen hebben een positieve invloed op de prestaties van uw personeel.


Een goede werkplek is belangrijk om prettig en productief te kunnen werken. Goed licht is van grote invloed op de kwaliteit van de werkplek. Want de juiste lichttemperatuur (iets dat wij zien als de kleur van het licht), de juiste sterkte van het licht en de manier waarop het licht schijnt hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand.

Zo toont wetenschappelijk onderzoek aan dat licht de concentratie en energie van de mensen in de ruimte positief beïnvloed. Dit betekent dat uw werknemers met behulp van goed licht productiever aan het werk zijn.

Bij IdFrm helpen we al jaren kantoren en andere werkruimtes aan goed licht. Licht dat helpt om de perfecte werkomgeving te creëren, wat voor taken uw werknemers ook uitvoeren. Hierbij kijken we naar hoe de verschillende ruimtes in uw gebouw gebruikt worden en of deze functie tijdens de dag veranderd. In zo'n geval maken we gebruik van moderne licht aansturingsmethodes, waarbij het licht met een druk op het bedieningspaneel aansluit op de huidige manier van werken.

De voordelen van goed licht houden hier niet op. Want IdFrm haar lichtbronnen maken gebruik van de meest moderne technologie op het gebied van LED licht. En dat brengt extra voordelen met zich mee. Zo gaat LED veel langer mee dan conventionele verlichting. Onze armaturen gaan minimaal 80.000 branduren mee. Dat betekent dat de verlichting jaren meegaat en dat u veel minder kwijt bent aan service- en onderhoudskosten. U hoeft immers niet elk jaar of elke paar jaar alle lichtbronnen te vervangen. Daarnaast gebruikt LED tot wel 70% minder energie dan conventionele verlichting. Op deze manier bespaart u flink op uw energierekening en draagt uw verlichting bij aan een beter milieu.


Goed licht heeft uw bedrijf veel te bieden

  • Goed licht geeft mensen energie
  • Goed licht verhoogt de concentratie van uw personeel
  • De juiste armaturen zorgen ervoor dat de hele ruimte goed verlicht is zonder lichthinder
  • Verlichting op basis van LED gaat vele jaren mee zonder dat het vervangen moet worden
  • Vijf jaar garantie
  • LED verlichting gebruikt tot 70% minder energie
  • Zo bent u minder kwijt aan energie en draagt u bij aan een schoner milieu

Endless Light

Goed licht in de praktijk


De beste manier om te zien hoe goed licht uw bedrijf vooruit kan helpen is het bekijken van bedrijven die u voorgegaan zijn. IdFrm heeft in de afgelopen jaren meerdere bedrijven geholpen om het licht in dienst te stellen van hun personeel.


Woningbouwvereniging Parteon Wormerveer

Woningbouwvereniging Parteon Wormerveer, verlicht door IdFrm LED Verlichting

Dit monumentale pand, een voormalige Cacaofabriek, is voorzien van LED-technologie van IdFrm. In de kantoren zijn de Elina hanglampen met direct en indirect licht geplaatst. De wandarmaturen op de kolommen zijn omgebouwd van gasontladingstechniek naar LED.

Het energieverbruik van de verlichting is 50% omlaag gegaan door de speciaal ontwikkelde IdFrm LED pcb's.

Lees meer