IdFrm in het magazine “Ondernemend Friesland” over innovatieve LED verlichting

Ondernemend Friesland in gesprek met Jan Adema van IdFrm

En de nieuwste editie van het magazine “Ondernemend Friesland”, is een mooi stuk verschenen over ons bedrijf. Hierin zijn wij in gesprek gegaan over onze innovatieve LED verlichting en hoe dit de sfeer van de ruimte en gemoedstoestand van personen kan beïnvloeden. 

(Innovatieve) LED verlichting is de nieuwe standaard

Een aantal jaar geleden was LED verlichting nog niet zo populair als dat het nu is. Vandaag de dag zijn bijna alle bedrijven voorzien van LED verlichting en is het een belangrijke stap om verduurzaming te bevorderen. De mogelijkheden zijn eindeloos: van praktisch helder tot warme sfeerverlichting. Voor elke ruimte is een lichtoplossing te bedenken.

Toelichting van onze nieuwste innovatie

Het ‘Direct Heat-Light system’ is één van onze nieuwste innovaties. Dit systeem maakt het mogelijk om specifieke plekken gericht te verwarmen door middel van infrarood. Het idee kwam tot stand omdat wij zelf een verwarming nodig hadden in ons nieuwe pand. “Kunnen we dit verwarmingssysteem niet combineren met een lichtbron?”, vroegen wij ons af. En dat is goed gelukt. 

“De leukste projecten zijn projecten waarvoor je zelf een oplossing hebt bedacht”

Jan Adema

Licht met een goed verhaal!

De functie van licht gaat veel verder dan we in eerste instantie dachten. Met verlichting verlicht je uiteraard een donkere ruimte om meer te kunnen zien, maar de kleuren van licht beïnvloeden onze gemoedstoestand ook. Zo zorgt een koude lichttemperatuur voor meer concentratie en zorgen warmen kleuren voor meer creativiteit. 

Innovatieve led verlichting

Benieuwd naar ons verhaal?

Ben je benieuwd naar ons volledige verhaal in “Ondernemend Friesland”? Klik dan hier. Hier kun je het volledige artikel lezen. 

1 reactie op “IdFrm in het magazine “Ondernemend Friesland” over innovatieve LED verlichting”

Reacties zijn uitgeschakeld.