Ontspannen winkelen bij InFession in de Kleine Kerkstraat

Geplaatst op 1 februari 2018 door Vincent Adema


De neutrale belichting in de Teckno LED spot zorgt voor een neutrale kleurweergave van de kleding.


Heerlijk winkelen in een aangenaam verlichte setting

InFession opende in september 2015 haar deuren in de mooiste winkelstraat van Nederland, de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden. De reacties van klanten en bezoekers zijn uitermate positief. En niet alleen vanwege het prachtige assortiment damesmode. Het licht in de winkel maakt ook indruk op de klanten.

InFession maakt gebruik van de Teckno LED spots van IdFrm. De toegepaste COB LED in deze spots creëren een optimale kleurweergave (4000K en >Ra97 voor de kenners). Hierdoor ontstaat een natuurlijk lichtbeeld. En omdat de lichtkleur overal gelijk is raakt de klant niet in verwarring over de kleur van de kleding. Daarnaast kan de klant direct zien hoe de kleuren van de kleding er écht uitzien. Zo zullen ze buiten de winkel de kleur van de gekochte kleding niet ineens compleet anders zien.

Door de spots te kantelen en te draaien is de richting van deze Teckno spots eenvoudig aan te passen. De spots zijn gemonteerd in het profiel van de Elina (tevens van IdFrm). In een deel van de winkel is het plafond van dit monumentale pand indirect verlicht vanuit het Elina profiel. Dit gebeurd met behulp van onze LED pcb. Deze verlichting is met een afstandsbediening gemakkelijk te schakelen en te dimmen.

Wilt u weten wat goed licht voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag over de besparingen die LED verlichting opleveren door het lage energieverbruik en de lange levensduur, hoe LED helpt bij uw duurzaamheidsdoelen en hoe goed licht uw bedrijf verder helpt.

Neem contact met ons op