Industrieverlichting

Industrieverlichting is erg belangrijk. Werknemers die meer energie hebben, zich beter kunnen concentreren en daardoor minder fouten maken.

Voor elke toepassing een lichtoplossing

In een productie- en werkomgeving is goede industrieverlichting van groot belang. Of het nu gaat om routinewerk of maatwerk, uw personeel moet het werk zo goed als mogelijk uitvoeren. Dat betekent vaak van hoge kwaliteit, met zo min mogelijk fouten, op een tempo dat hoog genoeg ligt. Goede industrieverlichting kan hierbij helpen.

Beeld u zich het verschil in tussen een goed en helder verlichte werkruimte en een matig verlichte werkruimte zonder natuurlijke lichtinval en het verschil wordt snel duidelijk. De juiste verlichting kan ervoor zorgen dat uw werknemers meer energie krijgen en geconcentreerder kunnen werken. Op deze manier zullen ze op een hoger tempo door kunnen werken en tegelijkertijd minder fouten maken.

Bij IdFrm helpen we al jaren bedrijven aan licht dat precies aansluit op de werkomgeving. Licht dat helpt om productief te werken, wat het tijdstip of de weersomstandigheden buiten ook zijn. Dit doen we met behulp van de meest moderne lichtbronnen op basis van LED technologie in onze eigen armaturen. En met moderne licht aansturingsmethoden, waarbij het licht met een druk op het bedieningspaneel aansluit op de huidige manier van werken. Zo kunt u met een enkele verlichtingsoplossing toch verschillende manieren verlichten.

De voordelen van goed licht houden hier niet op. Want IdFrm haar lichtbronnen maken gebruik van de meest moderne technologie op het gebied van LED licht. En dat brengt extra voordelen met zich mee. Zo gaat LED veel langer mee dan conventionele verlichting. Onze armaturen gaan minimaal 50.000 tot wel 100.000 branduren mee. Dat betekent dat de verlichting jaren meegaat en dat u veel minder kwijt bent aan service- en onderhoudskosten. U hoeft immers niet elk jaar of elke paar jaar alle lichtbronnen te vervangen. Daarnaast gebruikt LED tot wel 70% minder energie dan conventionele verlichting. Op deze manier bespaart u flink op uw energierekening en draagt uw verlichting bij aan een beter milieu.

Goed licht heeft uw bedrijf veel te bieden

Geconcentreerd en energiek aan het werk met goed licht

Werknemers die meer energie hebben, zich beter kunnen concentreren en daardoor minder fouten maken. Goed licht en goed zicht verhoogt de productiviteit van uw personeel en vermindert fouten in de productieomgeving.

De beste manier om te zien hoe goed licht uw bedrijf vooruit kan helpen is het bekijken van bedrijven die u voorgegaan zijn. IdFrm heeft in de afgelopen jaren meerdere bedrijven geholpen om het licht in dienst te stellen van hun personeel.

Projecten

Bij IdFrm werken we al jaren om verschillende typen panden en bedrijven aan goed licht te helpen. Lees hieronder meer over enkele van onze projecten en wat voor voordelen deze bedrijven hebben bereikt met behulp van onze lichtoplossingen.

Goede verlichting in de werkplaats

Poedercoat-lijn Metaal 2000

Bij Metaal 2000 in Bolsward heeft IdFrm de poedercoat-lijn van nieuwe verlichting voorzien. Het verbeterde lichtniveau en de verbeterde lichtkwaliteit maken het werken aangenamer en het waarnemen makkelijker.

ENDLESS Light

is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten. 

LED them Shine

Led them Shine is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten.

Laat je naam en email achter en bekijk het magazine!