Industrie


Geconcentreerd en energiek aan het werk met goed licht

Werknemers die meer energie hebben, zich beter kunnen concentreren en daardoor minder fouten maken. Goed licht en goed zicht verhoogt de productiviteit van uw personeel en vermindert fouten in de productieomgeving.


In een productie- en werkomgeving is goed licht van groot belang. Of het nou gaat om routinewerk of maatwerk, uw personeel moet het werk zo goed als mogelijk uitvoeren. Dat betekent vaak van hoge kwaliteit, met zo min mogelijk fouten, op een tempo dat hoog genoeg ligt. Goed licht kan hierbij helpen.

Beeld u zich het verschil in tussen een goed en helder verlichte werkruimte en een matig verlichte werkruimte zonder natuurlijke lichtinval en het verschil wordt snel duidelijk. De juiste verlichting kan ervoor zorgen dat uw werknemers meer energie krijgen en geconcentreerder kunnen werken. Op deze manier zullen ze op een hoger tempo door kunnen werken en tegelijkertijd minder fouten maken.

Bij IdFrm helpen we al jaren bedrijven aan licht dat precies aansluit op de werkomgeving. Licht dat helpt om productief te werken, wat het tijdstip of de weersomstandigheden buiten ook zijn. Dit doen we met behulp van de meest moderne lichtbronnen op basis van LED in onze eigen armaturen. En met moderne licht aansturingsmethodes, waarbij het licht met een druk op het bedieningspaneel aansluit op de huidige manier van werken. Zo kunt u met een enkele verlichtingsoplossing toch verschillende manieren verlichten.

De voordelen van goed licht houden hier niet op. Want IdFrm haar lichtbronnen maken gebruik van de meest moderne technologie op het gebied van LED licht. En dat brengt extra voordelen met zich mee. Zo gaat LED veel langer mee dan conventionele verlichting. Onze armaturen gaan minimaal 80.000 branduren mee. Dat betekent dat de verlichting jaren meegaat en dat u veel minder kwijt bent aan service- en onderhoudskosten. U hoeft immers niet elk jaar of elke paar jaar alle lichtbronnen te vervangen. Daarnaast gebruikt LED tot wel 70% minder energie dan conventionele verlichting. Op deze manier bespaart u flink op uw energierekening en draagt uw verlichting bij aan een beter milieu.


Goed licht heeft uw bedrijf veel te bieden

  • Goed licht geeft energie
  • Goed licht verhoogt de concentratie van uw personeel
  • Hierdoor maken ze minder snel fouten en kunnen ze beter doorwerken
  • De juiste armaturen zorgen ervoor dat de hele ruimte goed verlicht is zonder lichthinder
  • Verlichting op basis van LED gaat vele jaren mee zonder dat het vervangen moet worden
  • Vijf jaar garantie
  • LED verlichting gebruikt tot 70% minder energie
  • Zo bent u minder kwijt aan energie en draagt u bij aan een schoner milieu

Endless Light

Goed licht in de praktijk


De beste manier om te zien hoe goed licht uw bedrijf vooruit kan helpen is het bekijken van bedrijven die u voorgegaan zijn. IdFrm heeft in de afgelopen jaren meerdere bedrijven geholpen om het licht in dienst te stellen van hun personeel.


Poedercoat-lijn Metaal 2000

Poedercoat-lijn Metaal 2000, verlicht door IdFrm LED Verlichting

Bij Metaal 2000 in Bolsward heeft IdFrm de poedercoat-lijn van nieuwe verlichting voorzien. Het verbeterde lichtniveau en de verbeterde lichtkwaliteit maken het werken aangenamer en het waarnemen makkelijker.

Lees meer