IdFrm als partner van Sqippa

Sinds kort zijn wij een interessante samenwerking aangegaan met Sqippa. Sqippa is een IoT platform voor het draadloos monitoren van sensoren en apparaten in een gebouw. Denk daarbij aan het signaleren van koolmonoxide, legionellagevaar en overstromingen. Maar de techniek kan ook aangeven wanneer apparaten aan vervanging toe zijn en wanneer de verwarming omlaag kan. 

De ambitie van Sqippa

De ambitie van Sqippa: een platform creëren waar alles en iedereen met elkaar verbonden is. Dit doen ze op een duurzame en veilige manier. Sqippa bouwt aan een community waar fabrikanten, dienstverleners en eigenaren van gebouwen samenwerken om producten en diensten op elkaar af te stemmen.

Hoe Sqippa en IdFrm elkaar aanvullen

Bij het energieneutraal maken van gebouwen is verlichting een belangrijk aspect. IdFrm streeft ernaar om zoveel mogelijk gebouwen te voorzien van energievriendelijke en innovatieve LED verlichting. 

Bij IdFrm willen we het leven, werken en welzijn van de mens een stukje makkelijker en comfortabeler maken. Sqippa heeft diezelfde visie. Door met een open platform gebouwen op alle fronten te verbeteren. Zij doen dit door middel van:

  • de community en samenwerking;
  • het open source platform;
  • de mens die centraal staat;
  • de multidisciplinaire benadering.

Dit zijn punten die ons erg aanspreken en waarin wij ook mogelijkheden zien tot samenwerking. Dit past in een duurzame en circulaire economie.

De community van Sqippa

Sqippa is een community waar fabrikanten, dienstverleners en eigenaren van gebouwen samenwerken om producten en diensten op elkaar af te stemmen. De partners van Sqippa waar IdFrm dus ook onder valt, werken samen door kennis te delen om op die manier snel en efficiënt tot oplossingen voor duurzaam gebouwbeheer te komen. 

Dat is de kracht van Sqippa en wij vinden het fijn om onderdeel te mogen zijn van die kracht. Ben je benieuwd naar het uitgebreide verhaal? Bel ons voor een afspraak