Horecaverlichting

De juiste horecaverlichting helpt bij het creëren van de juiste sfeer in uw bedrijf. Zo creëert warm licht een uitnodigende atmosfeer waarin bezoekers tot rust komen en kunnen genieten van een gezellig verblijf.

Voor elke toepassing een licht

Licht heeft een grote invloed op hoe wij ons als mensen voelen. Ook beïnvloed het sterk de atmosfeer in een ruimte. Een goede sfeer waar mensen zich op hun gemak voelen is erg belangrijk voor horecagelegenheden. De verlichting van IdFrm zorgt ervoor dat de verlichting altijd in dienst staat van de sfeer die u wilt creëren.

Voor horecagelegenheden is warm en gedimd licht vaak de beste manier van verlichten. Toch kan het goed zijn dat uw bedrijf verschillende soorten evenementen organiseert en dat elk evenement een eigen sfeer heeft. Zo zult u bijvoorbeeld tijdens een conferentie die overdag gehouden wordt neutraler licht zoeken die aansluit bij het evenement. ’s Avonds, wanneer er gedineerd wordt, is een warmer en gedimd lichtniveau een betere manier van verlichten om een prettige diner ervaring te hebben.

Met de meest moderne LED verlichting technieken van IdFrm is het mogelijk om vanuit een LED armatuur meerdere kleurtemperaturen en lichtniveaus te creëren. Door middel van een innovatieve lichtaansturing kunt u verschillende lichtscenario’s instellen met een druk op een digitaal bedieningspaneel met touchscreen. Warm en gedimd licht tijdens het eten of tijdens een borrel, een bijna volledig gedimd lichtniveau tijdens een voorstelling, optreden of presentatie en een felle en heldere stand voor overdag of tijdens het schoonmaken. Allemaal vanuit een lichtoplossing.

De voordelen van goed licht houden hier niet op. Want IdFrm haar lichtbronnen maken gebruik van de meest moderne technologie op het gebied van LED licht. En dat brengt extra voordelen met zich mee. Zo gaat LED veel langer mee dan conventionele verlichting. Onze armaturen gaan minimaal 50.000 tot wel 100.000 branduren mee. Dat betekent dat de verlichting jaren meegaat en dat u veel minder kwijt bent aan service- en onderhoudskosten. U hoeft immers niet elk jaar of elke paar jaar alle lichtbronnen te vervangen. Daarnaast gebruikt LED tot wel 70% minder energie dan conventionele verlichting. Op deze manier bespaart u flink op uw energierekening en draagt uw verlichting bij aan een beter milieu.

Goed licht heeft uw vereniging veel te bieden:

Creëer een uitnodigende sfeer met goede horecaverlichting

De beste manier om te zien hoe goed licht uw horeca- evenementen bedrijf vooruit kan helpen is het bekijken van horecagelegenheden die u voorgegaan zijn. IdFrm heeft in de afgelopen jaren meerdere gelegenheden geholpen aan licht dat precies past bij de verschillende manieren waarop de hun ruimtes gebruikt worden.

Projecten

Bij IdFrm werken we al jaren om verschillende typen panden en bedrijven aan goed licht te helpen. Lees hieronder meer over enkele van onze projecten en wat voor voordelen deze bedrijven hebben bereikt met behulp van onze lichtoplossingen.

Horeca verlichting

Grand Café de Dikke van Dale - Leeuwarden

LED verlichting had vroeger de reputatie dat het kil en koud licht produceert. De renovatie van Grand Café de Dikke van Dale laat u zien dat deze reputatie niet terecht is.

Theater de Harmonie - Leeuwarden

In een dynamische omgeving zoals die van het theater de Harmonie in Leeuwarden is de sfeer en emotie van de ruimte van groot belang. Daarom was het voor de opdrachtgever, de Gemeente Leeuwarden, van groot belang dat de partners bij de verbouwing hier goed mee om konden gaan. IdFrm kwam in samenwerking met technisch adviseur Technion als beste uit de bus na het indienen van de plannen.

ENDLESS Light

is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten. 

LED them Shine

Led them Shine is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten.

Laat je naam en email achter en bekijk het magazine!