Horeca


Creëer een uitnodigende sfeer met goed licht

De juiste verlichting helpt bij het creëren van de juiste sfeer in uw horeca gelegenheid. Zo creëert warm licht een uitnodigende atmosfeer waarin bezoekers tot rust komen en kunnen genieten van een gezellig verblijf.


Licht heeft een grote invloed op hoe wij ons als mensen voelen. Ook beïnvloed het sterk de atmosfeer in een ruimte. Een goede sfeer waar mensen zich op hun gemak voelen is erg belangrijk voor horecagelegenheden. De verlichting van IdFrm zorgt ervoor dat de verlichting altijd in dienst staat van de sfeer die u wilt creëren.

Voor horecagelegenheden is warm en gedimd licht vaak de beste manier van verlichten. Toch kan het goed zijn dat uw bedrijf verschillende soorten evenementen organiseert en dat elk evenement een eigen sfeer heeft. Zo zult u bijvoorbeeld tijdens een conferentie die overdag gehouden wordt neutraler licht zoeken die aansluit bij het evenement. ’s Avonds, wanneer er gedineerd wordt, is een warmer en gedimd lichtniveau een betere manier van verlichten om een prettige diner ervaring te hebben.

Met de meest moderne LED verlichting technieken van IdFrm is het mogelijk om vanuit een LED armatuur meerdere kleurtemperaturen en lichtniveaus te creëren. Door middel van een innovatieve lichtaansturing kunt u verschillende lichtscenario’s instellen met een druk op een digitaal bedieningspaneel met touchscreen. Warm en gedimd licht tijdens het eten of tijdens een borrel, een bijna volledig gedimd lichtniveau tijdens een voorstelling, optreden of presentatie en een felle en heldere stand voor overdag of tijdens het schoonmaken. Allemaal vanuit een lichtoplossing.

De voordelen van goed licht houden hier niet op. Want IdFrm haar lichtbronnen maken gebruik van de meest moderne technologie op het gebied van LED licht. En dat brengt extra voordelen met zich mee. Zo gaat LED veel langer mee dan conventionele verlichting. Onze armaturen gaan minimaal 80.000 branduren mee. Dat betekent dat de verlichting jaren meegaat en dat u veel minder kwijt bent aan service- en onderhoudskosten. U hoeft immers niet elk jaar of elke paar jaar alle lichtbronnen te vervangen. Daarnaast gebruikt LED tot wel 70% minder energie dan conventionele verlichting. Op deze manier bespaart u flink op uw energierekening en draagt uw verlichting bij aan een beter milieu.


Goed licht heeft uw bedrijf veel te bieden

  • Goed licht draagt bij aan de sfeer die u wilt creëren
  • Moderne lichtaansturing laat u het licht gemakkelijk aanpassen naar de huidige functie van de ruimte
  • Verlichting op basis van LED gaat vele jaren mee zonder dat het vervangen moet worden
  • LED verlichting gebruikt tot 70% minder energie
  • Vijf jaar garantie
  • Zo bent u minder kwijt aan energie en draagt u bij aan een schoner milieu

Endless Light

Goed licht in de praktijk


De beste manier om te zien hoe goed licht uw vereniging vooruit kan helpen is het bekijken van horecagelegenheden die u voorgegaan zijn. IdFrm heeft in de afgelopen jaren meerdere gelegenheden geholpen aan licht dat precies past bij de verschillende manieren waarop de hun ruimtes gebruikt worden.


Grand Café de Dikke van Dale - Leeuwarden

Grand Café de Dikke vna Dale, verlicht door IdFrm LED Verlichting

LED verlichting had vroeger de reputatie dat het kil en koud licht produceert. De renovatie van Grand Café de Dikke van Dale laat u zien dat deze reputatie niet terecht is.

Lees meer


Theater de Harmonie - Leeuwarden

Theater de Harmonie Leeuwarden, verlicht door IdFrm LED Verlichting

In een dynamische omgeving zoals die van het theater de Harmonie in Leeuwarden is de sfeer en emotie van de ruimte van groot belang. Daarom was het voor de opdrachtgever, de Gemeente Leeuwarden, van groot belang dat de partners bij de verbouwing hier goed mee om konden gaan. IdFrm kwam in samenwerking met technisch adviseur Technion als beste uit de bus na het indienen van de plannen.

Lees meer