Gedragscode lichtberekeningen

IdFrm zorgt voor uw lichtplan conform de Gedragscode Lichtberekeningen.

De NSVV (Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde) lanceerde in 2015 de Gedragscode Lichtberekeningen . IdFrm stelt haar lichtplannen op conform deze gedragscode. Hiermee bent u verzekerd van een goed lichtplan.

Waarom de NSVV gedragscode?

Er ontstaan ​​geen uniforme regels voor het berekenen van een lichtplan, bevestigd in problemen met het garanderen van kwaliteit en een goed vergelijk. Wat moet er worden uitgevoerd? Deze ‘standaard’, die is opgenomen in de gedragscode, heeft de NSVV in samenwerking met de NLA (Nederlandse Licht Associatie) ontwikkeld. Dit vormt de basis van wat u mag verwachten van licht professionals voor een goede productie: goed licht om bij te werken van leren. IdFrm is officieel geregistreerd als professioneel die volgens de Gedragscode Lichtberekeningen werkt.

Aan de NSVV gedragscode, kunt u dus zien dat u te maken heeft met een partij die werkt volgens de juiste regels en bij wie kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bedrijven die aangesloten zijn bij de NSVV gedragscode, gebruiken allemaal uitgangspunten voor hun gewoonte.