Elina LED Pendelarmatuur


Stijlvol LED Pendelarmatuur

De Elina is een stijlvol en energiezuinig pendelarmatuur op basis van LED technologie. Een modern armatuur dat elke ruimte direct, indirect of tegelijkertijd op beide manieren verlicht. Daarnaast is het door het moderne ontwerp een prachtige toevoeging in elke ruimte.


De Elina is een modern LED pendelarmatuur die uitermate geschikt is voor het verlichten van bijvoorbeeld kantoorruimtes, tandartspraktijken en overdekte sportruimtes. Ook zijn er opbouwarmaturen om te plaatsen in productie-, opslag- en distributieomgevingen. Ten slotte zijn ze ook leverbaar als wandlamp.

De Elina wordt in een aantal standaardmaten geleverd, maar het is ook zelf mogelijk om de lengetemaat van het armatuur te bepalen. De Elina kan op maat gemaakt worden.

De Elina kan op meerdere manieren bevestigd worden. Dit kan via staaldraden, via eindbeugels voor schroefmontage onder een kabelgoot, of direct onder het plafond en via een onzichtbare bevestiging door middel van M6 stokeinden. Daarnaast zijn ook hier maatwerkoplossingen mogelijk.

Elke ruimte vraagt om haar eigen manier van verlichten. De Grammi is daarom leverbaar in vele lichttemperaturen, van 2200K tot 5000K. Daarnaast hebben ze een lage UGR waarde. Dit gaat hinderlijke reflectie tegen. Hierdoor kan het armatuur gebruikt worden in ruimtes waar gewerkt moet worden en ruimtes waar men tot rust komt.

Daarnaast kan de Elina op meerdere manieren worden aangestuurd. Dit kan via een Constant Current, 1-10V of een DALI driver. Het is ook mogelijk om een noodstroomvoorziening toe te passen. Deze worden decentraal geïntegreerd in de armaturen.


Voordelen van de Elina

  • Kan op verschillende manieren gemonteerd worden
  • Kan op maat gemaakt worden
  • Gebruikt tot 70% minder energie dan conventionele lichtbronnen
  • Kan direct, indirect of tegelijkertijd direct en indirect verlichten
  • Leverbaar met verschillende lichttemperaturen
  • Leverbaar in verschillende lichtsterktes
  • Vijf jaar garantie

Specificaties

Afmetingen Diverse standaardmaten en maatwerk mogelijk
Lichttemperatuur 2200K, 2700K, 3000K, 4000K of 5000K
Branduren 80.000+ uur
Energieverbruik Afhankelijk van formaat. 130 watt bij het 1800mm model
Garantie 5 jaar op de LED module

Productinformatie

Download hieronder de productinformatiebladen van de Elina.

Elina 1800MM
Elina Wandarmatuur


Projecten

Hieronder vindt u enkele projecten waar de Elina is gebruikt


Woningbouwvereniging Parteon Wormerveer

Goed licht in de werkomgeving geeft werknemers energie en helpt met de concentratie. Dit monumentale pand was vroeger een Cacaofabriek. Nu is het van Woningbouwvereniging Parteon en wordt het verlicht met LED technologie van IdFrm.

Lees meer

ROC Friese Poort - Centrum Duurzaam

Het bestaande schoolgebouw van ROC Friese Poort in Leeuwarden is compleet gerevitaliseerd en in samenwerking met het bedrijfsleven omgetoverd in Centrum Duurzaam. In de stijlvolle kantine is de Elina toegepast.

Lees meer