Duurzame verlichting

Duurzame verlichting

Duurzame verlichting. Uit welke opties kun je kiezen?

Duurzame verlichting, waar kun je dan uit kiezen en wat is het precies? We bestempelen (bedrijfs)verlichting pas als duurzaam als het een lange levensduur heeft, energie bespaart en milieuvriendelijk is. Duurzame verlichting bespaart jou dus geld, onderhoud en je draagt ook nog eens bij aan een schonere wereld. 

De TL of spaarlamp valt snel af.

Ben jij op zoek naar duurzaamheid? Dan kun je de TL lampen alvast van de wensenlijst schrappen. Deze lichtbronnen worden geleidelijk uitgefaseerd door invoering van nieuwe Europese regels, omdat de lampen slecht voor het milieu zijn en veel energie verbruiken.

Oké, maar wat zijn de alternatieven dan?

Het wordt dus geen TL of spaarlamp, maar wat zijn de beste alternatieven? Bij IdFrm adviseren we altijd LED-verlichting. LED voldoet namelijk aan de eerder genoemde eisen en beschikt over een aantal interessante voordelen. 

LED-verlichting: De Rolls-Royce onder de duurzame verlichting 

Als je dus op zoek bent naar duurzame verlichting, is LED-verlichting in onze ogen dé enige optie. Waarom? Omdat:

  • LED verlichting stukken zuiniger is dan normale verlichting;
  • de verlichting direct werkt;
  • LED lampen een stuk langer meegaan, tot wel 100.000 branduren
  • bij goede koeling de armaturen niet heet worden;
  • de lampen geen gevaarlijke stoffen bevatten;
  • je eindeloze mogelijkheden hebt met het dimmen, schakelen en regelen van het licht;
  • de investering zichzelf kan terugverdienen;
  • Subsidiemogelijkheden. 

Ledverlichting voor jouw bedrijf

Zoals je kunt zien, biedt LED-verlichting heel wat voordelen ten opzichte van normale verlichting. LED-verlichting leent zich dus ook ontzettend goed als duurzame bedrijfsverlichting. Bij IdFrm schouwen we de ruimte en maken we een duurzaam en effectief lichtplan


Welke mogelijkheden heb ik met de duurzame LED verlichting van IdFrm?

Heb jij een werkplek met verschillende ruimtes die ieder op zich verlicht moeten worden? Dan heb je met de duurzame verlichting van IdFrm verschillende mogelijkheden. Met behulp van DIALux maken we het effect van goed licht voorspelbaar voor onze opdrachtgever en de gebruikers van de ruimte. Je kunt de verlichting vervolgens zelf naar wens bedienen en regelen in diverse scènes. Voorbeelden zijn fel, of juist gedimd licht, in koel wit of warm wit. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Zie jij deze duurzame innovatie wel zitten? Neem dan snel contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Contact opnemen kan via e-mail: info@idfrm.nl of telefoon: (058) 2158705.