Downlighter LED Spot


Veelzijdige en energiezuinige LED spot

De Downlighter is makkelijk te monteren en kan bijna overal toegepast worden. De te monteren lichtbron is altijd van LED en biedt vele mogelijkheden qua lichttemperatuur en lichtsterkte.


De Downlighter is de LED spot van IdFrm. In vele varianten beschikbaar en altijd energiezuinig. LED spots zoals de Downlighter zijn uitstekend te gebruiken voor winkels, verkeersruimtes zoals hallen, entreeruimtes en toiletgroepen. Maar aangezien er verschillende LED lichtmodules in gemonteerd kunnen worden, misstaat de Downlighter ook niet in andere ruimtes.

De Downlighter haar lichtbron zijn beschikbaar in verschillende lichttemperaturen, variërend tussen 2700K en 5000K. Zo kan de ruimte toegepast worden in ruimtes waar het licht voor warmte en sfeer moet uitstralen, maar net zo goed in ruimtes geïnstalleerd worden waar helder licht noodzakelijk is.

Daarnaast kan de Downlighter op meerdere manieren worden aangestuurd. Dit kan via een Constant Current, 1-10V of een DALI driver. Daarnaast is het armatuur ook uitstekend te gebruiken met detectiesensoren en een decentrale noodunit in situaties waar de stroom wegvalt.


Voordelen van de Downlighter

  • Makkelijk te monteren in de meeste plafonds
  • Gebruikt tot 70% minder energie dan conventionele lichtbronnen
  • Leverbaar met verschillende lichttemperaturen
  • Leverbaar in verschillende lichtsterktes
  • Vijf jaar garantie

Specificaties

Afmetingen Diverse inbouwhoogtes en diameters beschikbaar
Lichttemperatuur 2200K, 2700K, 3000K, 4000K of 5000K
Branduren 80.000+ uur
Energieverbruik Afhankelijk van formaat en lichtniveau. Bekijk de productinformatiebladen voor meer info.
Garantie 5 jaar op de LED module

Productinformatie

Download hieronder de productinformatiebladen van de Downlighter.

Downlighter 165mm
Downlighter 260mm
Downlighter Color Change 220mm


Projecten

Hieronder vindt u enkele projecten waar de Downlighter is gebruikt


NHL Leeuwarden - Studielandschappen

Het juiste licht geeft mensen energie en kan helpen met de concentratie. Erg belangrijk in een omgeving waar honderden studenten werken en leren. De Downlighter zet de studielandschappen van het NHL in het licht.

Lees meer

Theater de Harmonie - Leeuwarden

Licht heeft een grote invloed op de atmosfeer van een ruimte. Erg belangrijk voor een multifunctioneel pand zoals dat van Theather de Harmonie.

De Downlighter kan in dit project door middel van DALI (een digitale manier van lichtaansturen) van kleurtemperatuur veranderen. Zo kan je met een enkele druk op het bedieningspaneel de sfeer van de ruimte veranderen.

Lees meer
y>