Kunstwerk DNA Leeuwarden verlicht door IdFrm

Geplaatst op 7 maart 2020 door Vincent Adema


DNA Leeuwarden verlicht door IdFrm

Onze stad Leeuwarden is een uniek kunstwerk rijker. En wij als IdFrm zijn trots dat wij hier een rol in hebben mogen vervullen. Kunstenaar Hein de Graaf heeft samen met een reeks samenwerkingspartners het community art project DNA bij het Historisch Centrum Leeuwarden neergezet.

Het 23 meter lange interactieve kunstwerk bevat de verhalen van 16.800 Leeuwarders. Al deze verhalen worden gepresenteerd in DNA-buisjes. Voor dit kunstwerk hebben wij een bijzondere led applicatie ontwikkeld en geproduceerd. IdFrm heeft in samenwerking met Heb-IT de verlichting geprogrammeerd. Met unieke animaties en verhalen op basis van woorden en thema’s lichten de buisjes op om de verbinding tussen de mensen uit de stad te tonen. Het laten zien van de verbinding van mensen, niet het scheiden van mensen, was het doel achter het kunstwerk.

In dit project, in opdracht van de Gemeente Leeuwarden en onder de projectleiding van Marijke Tiemersma hebben wij onder andere samengewerkt met Heb-IT, BW H Ontwerpers, Mannen van Staal, D&O Bouwglas en natuurlijk Hein de Graaf zelf. We zijn bijzonder trots op dit mooie project.

Hieronder zie je een aantal foto’s van de opening met oud-burgemeester Ferd Crone en huidig burgemeester Sybrand van Haersma Buma. In de video zie je een korte sfeerimpressie van het kunstwerk.

Voor meer informatie, kijk op de website van DNA Leeuwarden

DNA Leeuwarden verlicht door IdFrm DNA Leeuwarden verlicht door IdFrm DNA Leeuwarden verlicht door IdFrm

Wilt u weten wat goed licht voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag over de besparingen die LED verlichting opleveren door het lage energieverbruik en de lange levensduur, hoe LED helpt bij uw duurzaamheidsdoelen en hoe goed licht uw bedrijf verder helpt.

Neem contact met ons op