Diensten

If you want good light

Licht werk!

Bezig met verduurzaming, renovatieplannen of nieuwbouw? We nemen u hierbij graag werk uit handen. Goed licht begint bij een goed advies en een lichtplan. Dat ruimtes verschillende eigenschappen, functies en gebruik hebben maakt hierbij niet uit; wij zetten licht en techniek in die passen bij het gebruik en uw budget.

Vervolgens produceert en levert IdFrm u de te installeren lichtapplicatie en ondersteunt in het plaatsen van de armaturen en toebehoren in samenwerking met de installateur.

Lichtadvies

Goed licht begint bij professioneel advies

Elke ruimte vraagt om een eigen manier van verlichten. Bij IdFrm helpen we al jaren elke ruimte die we verlichten aan sterk licht. En dat begint bij het advies.

Lichtplan

Een op maat gemaakt lichtplan voor uw bedrijf

Een lichtplan is een digitale, technische uitwerking van het lichtadvies. Op basis van de informatie die we verzamelen tijdens onze kennismaking en de indeling van het te verlichten gebouw bouwt IdFrm een lichtplan in DIALux.

Lichtontwerp

Samen werken aan een uniek ontwerp met LED

LED als lichttoepassing is erg flexibel. Hierdoor kan het in uw bestaande armatuur worden toegepast. Maar er is nog veel meer mogelijk. IdFrm werkt graag samen met designers, zodat uw ontwerp van de best mogelijke LED module wordt voorzien.

Besparingscalculatie

Geld besparen en het milieu helpen met LED

De overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting bespaart veel geld. Daarnaast draagt LED vanwege haar lange levensduur en lage energieverbruik bij aan een beter milieu.

Licht programmeren in DALI

Voor elk scenario een lichtoplossing

Multifunctionele ruimtes worden op meer dan een manier gebruikt. Hier passen dan ook vaak verschillende sferen en soorten licht bij. Met behulp van de moderne lichtaansturing in DALI heeft u in een keer een complete lichtoplossing, die u centraal aan kan sturen. Door gebruik te maken van het DALI protocol (Domotica) kan het licht precies ingesteld worden zoals u dat op dat moment wenst.

ENDLESS Light

is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten. 

LED them Shine

Led them Shine is het gratis Style Magazine van IdFrm met achtergrondinformatie over goed licht en inspirerende projecten.

Laat je naam en email achter en bekijk het magazine!