Diensten


Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten. Goed licht begint bij een goed advies en lichtplan op basis van de functie van de ruimte. Dat ruimtes verschillende functies hebben maakt hierbij niet uit. Met moderne lichtaansturing in DALI kan het licht precies ingesteld worden zoals u dat op dat moment wenst.


Lichtadvies

Een goed lichtadvies staat aan de basis van een goed verlicht pand.

Goed licht begint bij goed advies

Elke ruimte vraagt om een eigen manier van verlichten. Bij IdFrm helpen we al jaren elke ruimte die we verlichten aan goed licht. En dat begint bij een goed advies.

Lees meer

Lichtplan

In een lichtplan wordt het advies digitaal uitgewerkt in een DIALux ontwerp.

Een op maat gemaakt lichtplan voor uw bedrijf

Een lichtplan is een digitale uitwerking van het lichtadvies. Op basis van de informatie die we verzamelen tijdens onze kennismaking en de indeling van het te verlichten gebouw bouwt IdFrm een lichtplan in DIALux.

Lees meer

Besparingscalculaties

LED verlichting bespaart in de meeste gevallen veel geld. We berekenen graag wat u kunt besparen door deze overstap.

Geld besparen en het milieu helpen met LED

De overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting bespaart in de meeste gevallen veel geld. Daarnaast draagt LED vanwege haar lange levensduur en lage energieverbruik bij aan een beter milieu.

Lees meer

Licht programmeren met DALI

Met DALI kan de verlichting in uw ruimte gemakkelijk aangestuurd worden door middel van een digitaal bedieningspaneel.

Eén lichtoplossing voor elk scenario

Veel ruimtes worden op meer dan een manier gebruikt. Hier passen dan ook vaak verschillende soorten licht bij. Met behulp van DALI heeft u in een keer een complete lichtoplossing voor alle functies van de ruimte.

Lees meer

Ondersteuning van designers

IdFrm helpt designers graag met het creëren van een LED module die past bij hun ontwerp.

Samen werken aan een uniek ontwerp met LED

LED als lichttoepassing is erg flexibel. Hierdoor kan het in veel meer ontwerpen geplaatst worden dan een conventionele lichtbron. IdFrm werkt graag samen met designers zodat uw ontwerp van de best mogelijke LED module wordt voorzien.

Lees meer