De Ikker in Burgum

Geplaatst op 1 februari 2018 door Vincent Adema


De cirkelvormige LED armaturen zijn speciaal voor dit project ontworpen.


Elke bijeenkomst met passend licht verlicht

In het Friese Burgum kent iedere bewoner de Ikker. Hier worden sinds jaar en dag de kerkdiensten gehouden. En daarnaast is het, ook voor andere evenementen, een belangrijke ontmoetingsplaats voor iedereen in de regio.

Het werd tijd om de ruimtes een meer multifunctioneel en modern karakter te geven. Een karakter dat goed aansluit bij de huidige tijd en de vele manieren waarop de Ikker gebruikt wordt. IdFrm is gevraagd om een lichtplan te maken voor dit bijzondere project.

Op basis van het door ons ontworpen lichtplan is het snel gegaan. De Ikker is ingericht met LED armaturen van IdFrm. Zo is in de grote zaal gebruik gemaakt van onze Grammi inlegarmaturen. De speciale cirkelvormige LED armaturen in deze ruimte zijn, in samenwerking met de opdrachtgever, speciaal ontworpen voor dit project. In de overige ruimtes is ook gebruik gemaakt van onze Downlighter serie.

Zo zijn we samen met de Ikker van idee naar vorm gegaan.

Wilt u weten wat goed licht voor uw bedrijf kan oplevert?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag over de besparingen die LED verlichting opleveren door het lage energieverbruik en de lange levensduur, hoe LED helpt bij uw duurzaamheidsdoelen en hoe goed licht uw bedrijf verder helpt.

Neem contact met ons op