Basisschool de Princenhof

Geplaatst op 1 februari 2018 door Vincent Adema


In de verschillende systeemplafonds zijn de ronde Downlighters en de Grammi inlegarmaturen gebruikt.


Goed licht ondersteunt goed onderwijs

De leerprestaties van kinderen op school zijn van groot belang. Goed licht kan daarbij helpen. Want klaslokalen met voldoende en kwalitatief goed licht zorgen ervoor dat kinderen rustiger zijn en zich langer kunnen concentreren. Daarnaast zijn ze minder snel vermoeid bij het juiste licht. Dit is zeker van belang in de wintermaanden.

Basisschool de Princenhof in Leeuwarden is volledig voorzien van LED verlichting van IdFrm. Ten eerste is er gebruik gemaakt van de Grammi inlegarmaturen. Deze inlegarmaturen bevatten een lichtbron van LED en zijn gemakkelijk te plaatsen in systeemplafonds. In de klaslokalen en in de gymzalen zijn rijen Grammi’s geplaatst.

In de verkeersruimtes en in enkele andere ruimtes zijn de Downlighters van IdFrm toegepast. Deze ronde LED spots kunnen ook gemakkelijk geïnstalleerd worden in verschillende typen plafonds.

Beide armaturen hebben het voordeel dat de LED verlichting kan bieden. Naast de hierboven genoemde voordelen gebruikt LED verlichting minder energie en is de levensduur veel langer dan conventionele verlichting. Hierdoor bespaart basisschool de Princenhof op de energierekening, zijn ze minder kwijt aan service- en onderhoudskosten en helpt de verlichting om hun duurzaamheidsdoelen te halen.

Wilt u weten wat goed licht voor uw bedrijf kan oplevert?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag over de besparingen die LED verlichting opleveren door het lage energieverbruik en de lange levensduur, hoe LED helpt bij uw duurzaamheidsdoelen en hoe goed licht uw bedrijf verder helpt.

Neem contact met ons op