Warme Bakker By Boonstra in Heerenveen

Geplaatst op 10 oktober 2019 door Vincent Adema


Warme Bakker By Boonstra in Heerenveen

In samenwerking met Erik Reitsma en Sven de Leeuw van Studio Hup heeft IdFrm Bakkerij Boonstra in Heereveen ingericht en verlicht. Erik en Sven hebben hier het ontwerp voor gemaakt en IdFrm heeft het lichtplan geschreven op basis van dit ontwerp.

Bij het ontwerp van hun nieuwe pand in Heerenveen waren enkele belangrijke uitgangspunten vanaf het begin duidelijk. In de winkel moest het ambacht van de bakker goed zichtbaar zijn voor klanten en bezoekers. Niet alleen qua geur, maar ook qua kleur en beleving. Daarom is gekozen voor een inrichting die warm en uitnodigend is en ruimte biedt voor de klant om te proeven hoe de verse producten op locatie bereid worden. Daarnaast is er ruimte gecreëerd om in de bakkerij iets te eten en drinken.

Voor de verlichting is gekozen voor speciale pendelarmaturen met richtbare spots, voorzien van 3000K COB led. Deze kleurtemperatuur zorgt voor een warme kleurweergave op de producten en het interieur. Het creëert ook een uitnodigende atmosfeer.

Warme Bakker By Boonstra in Heerenveen Warme Bakker By Boonstra in Heerenveen Warme Bakker By Boonstra in Heerenveen Warme Bakker By Boonstra in Heerenveen Warme Bakker By Boonstra in Heerenveen

Wilt u weten wat goed licht voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag over de besparingen die LED verlichting opleveren door het lage energieverbruik en de lange levensduur, hoe LED helpt bij uw duurzaamheidsdoelen en hoe goed licht uw bedrijf verder helpt.

Neem contact met ons op