JA Decor

Verander weergave

Ondernemend Nederland

Het einde van 2016 komt alweer bijna in zicht. En IdFrm heeft dit jaar een hoop mooie projecten uitgevoerd met onze klanten en partners. We hebben in samenwerking met Ondernemend Nederland een video gemaakt waarin we aandacht schenken aan het onderwerp “de gezonde werkomgeving”.

Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, Studielandschappen weer in het licht gezet

Bij de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL) zaten armaturen met compact fluorescentie (spaarlampen) vijftien meter hoog in het plafond. En dan komt het moment dat de lichtbronnen uitgaan omdat de levensduur voorbij is. Voor de vernieuwing brandde slechts 40% van de ongeveer 150 armaturen nog.

Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, Collegezalen

Bij de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL) komt te weinig daglicht in de collegezalen. En daarnaast wouden ze graag meer controle hebben over de verlichting tijdens de colleges.

Theater de Harmonie gefaseerd naar 100% duurzame LED verlichting

In een dynamische omgeving zoals die van het theater de Harmonie in Leeuwarden is de sfeer en emotie van de ruimte van groot belang. Daarom was het voor de opdrachtgever, de Gemeente Leeuwarden, van groot belang dat de partners bij de verbouwing hier goed mee om konden gaan. IdFrm kwam in samenwerking met technisch adviseur Technion als beste uit de bus na het indienen van de plannen. We stelden voor om alle functionele en technische verlichting een op een te gaan vervangen.

De Ikker in Burgum in nieuw Licht

In het Friese Burgum kent iedere bewoner de Ikker. Hier worden sinds jaar en dag de kerkdiensten gehouden. En daarnaast is het een belangrijke ontmoetingsplaats voor iedereen in de regio.

De leerling staat centraal bij Nordwin College

Het was tijd voor een verjongingskuur bij het VMBO Groen van het Nordwin College. Er was een interieurontwerp gemaakt om de ruimtes te renoveren en op basis hiervan moest ook de verlichting vernieuwd worden. IdFrm is op basis van de plannen een lichtplan gaan maken dat paste bij de wensen van de opdrachtgever. De verlichting moest niet te uitbundig zijn, maar vooral functioneel, energiezuinig en duurzaam. En zo is het dan ook ontworpen.

Kantoorcomplex Royal-Aware

In het nieuwe onderkomen van Royal-Aware in Heerenveen zijn alle kantoren en verkeersruimten voorzien met het Grammí inlegarmatuur. 

Entree Elfstedenhal

In de entree van de Elfstedenhal te Leeuwarden is gekozen voor het Grammí armatuur. Door de geringe afmeting van het Grammí armatuur is deze tussen de verticale lamellen gemonteerd.

Poedercoat-lijn Metaal 2000

Metaal 2000 in Bolsward hebben de  poedercoat-lijn van nieuwe verlichting voorzien, het lichtniveau en de lichtkwaliteit maken het werken aangenamer en het waarnemen makkelijker.

Bij InFession wordt de klant de winkel ingetrokken door het licht

InFession opende in september 2015 haar deuren in de mooiste winkelstraat van Nederland, de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden.

Centrum Duurzaam ROC Friese Poort

De combinatie van praktijk en theorie in het onderwijs dient als inspiratiebron en leerstoel voor de technici van de toekomst.