Horeca


Creëer een uitnodigende sfeer met goed licht

De juiste verlichting helpt bij het creëren van de juiste sfeer in uw horeca gelegenheid. Zo creëert warm licht een uitnodigende atmosfeer waarin bezoekers tot rust komen en kunnen genieten van een gezellig verblijf.


Licht heeft een grote invloed op hoe wij ons als mensen voelen. Daarnaast beïnvloed het ook sterk te atmosfeer van een ruimte. Voor horecagelegenheden is het creëren van de juiste sfeer van groot belang. De verlichting van IdFrm zorgt ervoor dat de verlichting altijd in dienst staat van de sfeer die u wilt creëren.

Voor horecagelegenheden is warm en gedimd licht vaak de juiste optie. Toch kan het goed zijn dat uw bedrijf verschillende soorten evenementen heeft en dat de ruimte bij elk evenement een eigen sfeer nodig heeft. Met de LED verlichting van IdFrm en de moderne licht aansturingsmethodes kunt u met een enkele lichtoplossing meerdere lichtscenario’s gebruiken met een enkele druk op het bedieningspaneel. Warm en licht gedimd licht tijdens het eten of tijdens een borrel, een bijna volledig gedimd scenario tijdens een voorstelling, optreden of presentatie en een felle en heldere stand tijdens het schoonmaken.

De voordelen van goed licht houden hier niet op. Want IdFrm haar moderne lichtbronnen maken gebruik van de meest moderne LED technologieën. En dat brengt extra voordelen met zich mee. Zo gaat LED veel langer mee dan conventionele verlichting. Onze armaturen gaan minimaal 80.000 uur mee. Dat betekent dat de verlichting jaren meegaan en de service- en onderhoudskosten flink omlaag gaan. Daarnaast gebruikt het tot wel 70% minder energie dan conventionele verlichting. Op deze manier bespaart u geld op uw energierekening en draagt u met uw verlichting mee aan een beter milieu.


Goed licht heeft uw bedrijf veel te bieden

  • Goed licht draagt bij aan de sfeer die u wilt creëren
  • Moderne lichtaansturing laat u het licht gemakkelijk aanpassen naar de huidige functie van de ruimte
  • Verlichting op basis van LED gaat vele jaren mee zonder dat het vervangen moet worden
  • LED verlichting gebruikt tot 70% minder energie
  • Vijf jaar garantie
  • Zo bent u minder kwijt aan energie en draagt u bij aan een schoner milieu

Endless Light

Goed licht in de praktijk


De beste manier om te zien hoe goed licht uw vereniging vooruit kan helpen is het bekijken van horecagelegenheden die u voorgegaan zijn. IdFrm heeft in de afgelopen jaren meerdere gelegenheden geholpen aan licht dat precies past bij de verschillende manieren waarop de hun ruimtes gebruikt worden.


Theater de Harmonie - Leeuwarden

Theater de Harmonie Leeuwarden, verlicht door IdFrm LED Verlichting

In een dynamische omgeving zoals die van het theater de Harmonie in Leeuwarden is de sfeer en emotie van de ruimte van groot belang. Daarom was het voor de opdrachtgever, de Gemeente Leeuwarden, van groot belang dat de partners bij de verbouwing hier goed mee om konden gaan. IdFrm kwam in samenwerking met technisch adviseur Technion als beste uit de bus na het indienen van de plannen.

Lees meer