Ondernemend Nederland

Ondernemend Nederland

Het einde van 2016 komt alweer bijna in zicht. En IdFrm heeft dit jaar een hoop mooie projecten uitgevoerd met onze klanten en partners. We hebben in samenwerking met Ondernemend Nederland een video gemaakt waarin we aandacht schenken aan het onderwerp “de gezonde werkomgeving”.

Omdat goed licht zo belangrijk is voor een gezonde werkomgeving, sluiten onze producten uitstekend aan op dit onderwerp.

In deze video komen twee van de projecten die we dit jaar hebben opgeleverd aan bod. Ten eerste gaan we op bezoek bij de opleiding Luchtvaartdienstverlener van het ROC Friesland College. Zij hebben een vliegtuigunit in gebruik genomen als praktijkruimte. En IdFrm heeft hier de verlichting geleverd. Omdat het dag- en nachtritme van luchtvaartdienstverleners zo beïnvloed wordt tijdens hun werk, is het belangrijk dat dit gesimuleerd kan worden tijdens de praktijklessen. De verlichting van IdFrm helpt hiermee.

Daarnaast gaan we ook op bezoek bij de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL). Sinds deze zomer zijn alle collegezalen van de NHL voorzien van duurzame LED verlichting van IdFrm. Hierbij is gebruik gemaakt van DALI, waarmee de verlichting via een touchscreen te bedienen is. Zo kan de leerkracht de verlichting instellen op een manier die past bij het type college dat gegeven wordt.
Op zondag 13 november 2016 begint om 10:00 uur de uitzending op Ondernemend Nederland. De herhaling is op zaterdag 19 november om 12:30.