De leerling staat centraal bij Nordwin College

De leerling staat centraal bij Nordwin College

Het was tijd voor een verjongingskuur bij het VMBO Groen van het Nordwin College. Er was een interieurontwerp gemaakt om de ruimtes te renoveren en op basis hiervan moest ook de verlichting vernieuwd worden. IdFrm is op basis van de plannen een lichtplan gaan maken dat paste bij de wensen van de opdrachtgever. De verlichting moest niet te uitbundig zijn, maar vooral functioneel, energiezuinig en duurzaam. En zo is het dan ook ontworpen.

In de zomervakantie van 2016 is het tot uitvoering gekomen en is alles geïnstalleerd. Zo konden de leerlingen vanaf het nieuwe schooljaar genieten van hun nieuwe leeromgeving. En in de pauzes heerlijk loungen, ontspannen en lunchen. In de lokalen en gangen zijn ook de nieuwe systeemplafonds voorzien van Grammi inlegarmaturen. Bijzonder is ook het Technisch Lego lokaal, waar leerlingen op speelse wijze hun creativiteit kunnen omzetten in moderne technologie.